SISUSTUSSUUNNITTELU

Niin uuteen kuin jo asuttuun kotiin,
vapaa-ajan asuntoon,
yhteen huoneeseen tai koko taloon.

MITÄ KOTI MERKITSEE SINULLE? MILTÄ KOTISI TUNTUU?
MILLAISTA MUUTOSTA HALUAT KOTIISI?

Asukkailla on erilaisia tarpeita ja mieltymyksiä. Tämä on lähtökohtana suunnittelun aloittamisessa ja auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen, yksilöllisen lopputuloksen. Sisustussuunnittelussa keskeistä on asiakkaan olotila, toiveet ja tarpeet, tämänhetkisen tilanteen arviointikeskustelu ja muutostarpeen hahmottelu.

Uniikin sisustuksen saavuttamiseksi teen työtäni asiakaskäynnein ja lähdemme etenemään aikataulusi mukaisesti. Myös etänä tekemääni e-suunnitteluun sisältyy hyvin yksityiskohtainen taustatietojan kartoitus ja yhteydenpito sähköpostilla ja/tai puhelimitse. 
Varaa tapaamiseen sekä etänä tehtävään suunnitelmaan mittakaavassa oleva pohjapiirustus,jonka pohjalta on helppo jo valmiiksi miettiä suunnittelun lähtökohtia ja tilaan kohdistuvia toiveita.
Yhteistyöllä pääsemme onnistuneeseen ratkaisuun!

SISUSTUSSUUNNITELMA voi sisältää:

2 D pohjapiirustukset ja huonekortit valittujen tilojen sisustuksista
väri- ja materiaali- tai kuvanäytteineen pdf-tiedostona.

          * tilankäytön pohjaratkaisut
          * värisuunnitelmat
          * pintamateriaalit
          * verho- ja tekstiilisuunnitelmat
          * huonekalut ja kiintokalusteet
          * sisustusvalaisimet

2-3 palaveria, suunnittelukohteessa tai muussa sovitussa paikassa tai etänä, sähköpostin ja taustatietokaavakkeen avulla.
Kustannusarvio sisustustuotteista ja materiaaleista, sekä sisustustuotteiden ostopaikat.

Suunnittelukohde tai osa siitä voidaan myös viimeiställä 3D mallinnoksella, jonka avulla on mahdollisuus konkreettisemmin hahmottaa tilojen tulevat sisustukset.

 

OHJEISTAVA SISUSTUSSUUNNITELMA sisältää:

Värien, materiaalien ja huonekalujen, järjestyksen suunnittelu ja ideointi, ilman pohjapiirustusta.
Huonekortit valittujen tilojen sisustuksista, väri- ja materiaali- tai kuvanäytteineen pdf-tiedostona. 
 
 
 

Sisustussuunnittelija voi tehdä myös tarjoukset, tilaukset ja auttaa urakoitsijoiden valinnassa. Huolellisen suunnitellun avulla vältytään virhehankinnoilla ja turhilta kustannuksilta. Sisustussuunnittelija, yhdessä sinun kanssasi, tekee kokonaissuunnitelman kaikki osa-alueet huomioiden, yhteistyössä muiden alan ammatilaisten kanssa.

Olet mukana kaikissa valinnoissa ja teet itse ratkaisut. Näin päästään ehjään ja harmoniseen loppuratkaisuun, harkituin valinnoin ja kotisi henkeä kunnioittaen.

Sisustussuunnittelijaan olisi hyvä ottaa yhteys jo rakentamisen ja remontoinnin alkuvaiheessa, kun on vielä mahdollista miettiä yhdessä suunnittelijan kanssa huonejakoja ja vaikuttaa sisustus- ja valaistusratkaisuihin.

Suunnitteluhinta-arvion hyväksymisen jälkeen aloitetaan suunnittelu yhdessä ja sovitaan suunnittelun eteneminen. Lopullinen suunnitelma valmistuu yhdessä sovitussa aikataulussa.

  huonekuva
SISUSTUSSUUNNITTELUHINNAT: 
Hinnat ovat suuntaa-antavia ja varmistuvat aina suunnnitelun hyväksymisen jälkeen.

Kokonaissuunnittelu 2 D.nä:

15 m2  390 €  esim, yksittäinen makuuhuone
40 -50 m2  860 €  esim. olohuone tai 2 makuuhuonetta.
60- 80 m2  1100 €
100 -120 m2  1700 €
160 -180 m2  2200 €
220 -240m2   2900 €

3D suunnitelmaan hintoihin tulee n. 40% lisää.

Ohjeistavasuunnitelma:

15 m2  250 € 
50 m2  520 €
80 m2  680 €

 

Tuntiveloitus, muutokset suunnitelmiin ja erikoistyöt: 65 €/h
Kilometriveloitus 0,50 €/km Kouvolasta.
Erikoiskohteet tarjouksen mukaan.Hinnat sisältävät alv. 24%.

Suunnitteluhinta vahvistuu tilauksen yhteydessä:
Jokainen kohde ja asukkaat ovat erilaiset. Erikoiskohteet tarjouksen mukaan.
Ota yhteyttä ja keskustellaan kohteestasi ja sen muutostarpeista.

 

 

AJANKOHTAISTA SISUSTUKSESSA:

 
Parvekkeen ja pienpihasisustuksen luento keväällä 2019
- tutustu luentoon tästä ja ota vinkkejä omalle pihalle ja parvekkeelle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Sisustuksen yksityiskohdiessa väripilkkuja, runsautta ja luonnon läheisyyttä  yksilölliseen asumiseen  - tätä kaikkea löysin Korialta, Pioneeripuiston kotoiselta asuntomessukohteiden kierrokseltani Kouvolassa.

Harmaan eri sävyjen sisustukset ovat rauhallisuudellaan vedonneet meihin todella pitkän aikaa, ja ilo oli huomata messukotien sisustuksista, että värit ovat palanneet. Lue lisää Glowdialle kirjottamasti blogistani blogistani

 

Stailauksella lähdetään korostamaan kodin jo olemassa olevia positiivisia sisustusratkaisuja. Lue lisää asuntojen stailauksesta ja myyntistailauksesta tästä.

Sisustuksia on joskus viisasta uudistaa huone kerrallaan, aina ei ole järkevää eikä mahdollisuutta remontoida kaikkea kerralla. Lue tästä kuinka asiakkaiden mielestä onnistui 60-luvun talon saunan, wc:n ja oleskelutilan sisustussuunnittelu ja remontointi.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Pihan ja sisustustamisen tapahtuma 26.5.2018 Keittiömaailman ja Iskun tiloissa Kouvolassa. Hypisteltävänä paljon mielenkiintoisia ja uusia matskuja ja tuotteita  -ja hurrrjan hyviä sisustukseen ja puutarhaan liittyviä palkintoja luvassa arvonnassa

 

Tule kuuntelemaan, katselemaan ja kyselemään kodin ja kesämökkien sisustukseen vinkkejä ja ideoita Kotkaan 3.5. torstai-iltana.

 

SENIORIPÄIVÄ VETURISSA - tapahtumassa olen mukana 12.4.2018.
   Tervetuloa kyselemään sisustusvinkkejä niin sisustukseen, suunnitteluun kuin stailaukseenkin. linkki

 

ITIN RAKENNA JA REMONTOI tapahtumassa olen mukana 7.4.2018.
   Tervetuloa kyselemään sisustusvinkkejä niin sisustukseen, suunnitteluun kuin stailaukseenkin. linkki

 

Yhdessä me Kouvolan seudulla toimivien sisustus- ja vihersuunnittelijoiden ryhmä järjestetään 18.3.2018 sunnuntaina RAKENNA, REMONTOI, SISUSTA tapahtuma.
Veturin Galleria käytävällä näytteilleasettajia ja ohjelmalavalla ajankohtaisia vinkkejä ja tietoiskuja rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja vihersuunnitteluun liittyen. Tapahtuman juontaa Kaisa Liski. Mukana myös Kouvolan asuntomessut 2019 messutoimisto.
TERVERULOA tutustumaan tähän uuteen tapahtumaan

28576532 2237254172981252 321852208061433430 n

 

Olen paikalla Kotkan Keittömaailman keittiöpäivässä 21.10.2017 lauantaina klo 10-15.  Annan siellä sisustusvinkkejä ja ideoita yksittäisiin sisustuspulmiin kodin tiloihin.
Ota mukaan pohjapiirustus/kuva sisustusratkaisua vaativasta tilasta ja tai kohdasta kotona. Varaa aika maksuttomaan n.15-20 min sisustuskonsultointiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Keittiöpäivä 21.10.17

Uudet Rakenna&remontoi Kouvolassa sivut facebookissa on avattu. Tervetuloa tutustumaan palvelu- ja tuotetarjontaan sekä mahdollisiin yhteistyökumppaneihin Kouvolan asuntomessurakentamista ja -vierailua silmällä pitäen. Sivustosta saavat ottaa kaiken hyödyn irti myös nykyiset sekä tulevat remontoijat ja rakentajat, vaikka kohde ei liittyisi asuntomessuihin.

Yhteisen työmme tulos eli Kouvolan alueen sisustus- ja vihersuunnittelijaesite saadaan kohta painosta, mutta tässä se nähtäville jo sähköisenä.
Laita viestiä, mikäli haluat esitteen printtiversiota jakoon omiin tapahtumiinne tai yritykseenne. Esitettä saatavilla myös meiltä suunnittelijoilta, sisustusliikkeistä, talopakettiyrityksistä ja asuntomessujen projektitoimistolta 17.7. alkavalta viikolta lähtien.

 

 

SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.